Företagsutveckling

En person står framför en tavla full med bilder, anteckningar, skisser.

Ska du göra verklighet av en företagsidé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I samverkan med Almi erbjuder vi lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential.

Magnus Lindahl

Strateg

Näringsliv och arbetsmarknad

070-981 77 23

Syfte med stödet

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa. Det gäller såväl företag som är i startupfas som befintliga företag.

Vem kan söka

Du som ska starta eller driver företag i Sörmland. Almi erbjuder tjänsterna företagsutveckling, lån och riskkapital.

Företagsutveckling

Almi vänder sig till företag i alla faser: från en idé att bygga ett företag till dig som redan har ett etablerat företag som du vill fortsätta utveckla.

Lån

Almis lån vänder sig till företag med upp till 250 anställda i alla branscher. Utgångspunkten är att du inte kan finansiera allt du behöver på annat håll, till exempel genom banken, utan behöver ytterligare en finansiär. Det kan till exempel gälla en marknadssatsning, produktutveckling eller en investering i produktionsutrustning.

Riskkapital

Almi Invest är ett riskkapitalbolag som investerar i startups. Almi Invest kan investera 1-10 miljoner kronor per bolag. 

Ansökan

Information om och kontakt med Almi.

Uppdaterad 2 oktober 2023