Om kakor

Småkakor på hög.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. En kaka är en liten textfil som sparas ner på din dator, mobil eller surfplatta när du går in på en webbplats.

Vad använder vi kakor till?

När du besöker utvecklasormland.se kan du välja att acceptera kakor i tre olika nivåer.

Nivå 1: Nödvändiga kakor

Kakor som används för att webbplatsen, eller vissa funktioner på webbplatsen, ska fungera korrekt och de kan inte stängas av.

Nivå 2: Kakor för insamling av statistik och utvärdering

Kakor som ger oss information om hur webbplatsen används och hjälper oss i arbetet med att förbättra användarupplevelsen.  Region Sörmland delar inte med sig av sin besöksstatistik till någon annan.

Nivå 3: Kakor för inbäddat innehåll

Dessa kakor möjliggör att webbplatsen kan visa innehåll från tredjepartstjänster. Det kan exempelvis vara kakor som används för integrering eller användning av kartor, storymaps, video och sociala medier via tredjepartstjänster. 

Vad är en kaka?

Kakor är små filer som sparas ner på din dator när du använder en webbplats. Kakor kan ha olika uppgifter. De kan till exempel användas för att spara användarinställningar för webbplatsen. Kakor kan även användas för att skapa statistik för webbplatsen.

Vill du inte acceptera kakor kan du ställa in så att webbläsaren automatiskt nekar till lagring av kakor eller så att du informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas.

Information om kakor (cookies) på Post- och telestyrelsens webbplats.

Uppdaterad 12 december 2023