Juni 12

Webbinarie ÖMS Öppna data inom Besöksnäringen

kl 10:00 - 11:00

Under webbinariet får ni ta del av öppna data i besöksnäringen inom Region Örebro län samt kommunerna Tierp och Älvkarleby.

Varmt välkomna till ett webbinarie den 12 juni kl. 10:00-11:00 om Öppna data inom besöksnäringen! Är du nyfiken på hur digitalisering och tillgängliggörandet av data kan gynna besöksnäringen? Då får du inte missa det här tillfället.

 Linda Gustafsson, Utvecklingsledare Turism på Region Örebro län, kommer att hålla en intressant presentation om öppna data utifrån det pilotprojekt om öppna data som regionen medverkat i med Visit Sweden och som är starten till ett nationellt API för hela landets besöksnäring.

 Lena Wänkkö, Koordinator Näringsliv och turism på Tierps kommun, samt Linda Helzenius, Näringslivsutvecklare på Älvkarleby kommun, är också inbjudna för att berätta om arbetet inom Tierps och Älvkarlebys kommuner med öppna data och deras gemensamma plattform, Upplev Norduppland. Det kommer garanterat att bli en lärorik och intressant timme!

Syfte

Att informera och sprida kunskap om hur kommuner och regioner kan komma igång och arbeta med öppna data.

Målgrupp

Primär målgrupp för webbinariet är tjänstepersoner inom kommunal, regional och statlig förvaltning, som arbetar med- och/eller har intresse av delning och användning av data samt med digital verksamhetsutveckling i allmänhet.

Anmälan

Ingen föranmälan behövs. Det är bara att ansluta på Teams-mötet med uppgifterna nedan.

________________________________________________________________________________

Microsoft Teams Behöver du hjälp?

Anslut till mötet nu

Mötes-ID: 386 472 710 648

Lösenord: ME65EG

Uppdaterad 30 april 2024