Modda Sörmland och nya idéer

  tisdag 14 november

  Plats

  Webbinarium

  Tid

  09:00 - 10:00

  Modda Sörmland VR test

  Modda Sörmland firar ett år - digital sändning om framtidens pedagogik

  En inspirerande sändning om första året med Modda Sörmland – Sveriges första digifysiska science center. Få en inblick i framtidens pedagogik med upplevelsebaserat lärande i XR (Extended Reality) och ta del av de första resultaten av den länsomfattande satsningen.

  I vår digitala 1-årssändning tar du del av resultat och lärdomar från första året med Modda Sörmland, och lyssnar till reflektioner från pedagoger, noder och elever. Vi bjuder även på inspirerande talare på ämnen som Metaverse och framtidens pedagogik.

  Modda Sörmland är ett digifysiskt science center som utvecklas och förvaltas av Region Sörmland. Det är en plats där barn och unga får lära i en stimulerande, lustfylld och utforskande miljö med hjälp av extended reality (XR), virtual reality (VR) och augmented reality (AR).

  Till sändningen

  Klicka här för att komma till sändningen

  Kontakt

  Sofie Sandvik

  Strateg

  Näringsliv och arbetsmarknad

  0721-42 96 00

  tisdag 14 november

  Plats

  Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell Munktellsalen, Eskilstuna

  Tid

  08:30 - 12:00

  Programbild

  Modda Sörmland firar ett år - Inspirationsnätverk om framtidens pedagogik

  En inspirerande förmiddag om första året med Modda Sörmland – Sveriges första digifysiska science center. Få en inblick i framtidens pedagogik med upplevelsebaserat lärande i XR och ta del av de första resultaten av den länsomfattande satsningen.

  Modda Sörmland är ett digifysiskt science center som förvaltas av Region Sörmland. Det är en plats där barn och unga får lära i en stimulerande, lustfylld och utforskande miljö med hjälp av extended reality (XR).

  Under Modda Sörmlands 1-årsdag delar vi med oss av våra framgångar och misslyckanden för att effektivisera insatser lik Modda. Denna förmiddag sänds digitalt men kommer även vara fysisk på plats i Eskilstuna.

  Tillfället bjuder på en komplett rundvandring in i framtidens pedagogik och ramverk för ett nytt sätt att bedriva science centers och grundskoleverksamhet.

  Om du är intresserad av att höra från pedagoger och elever och samtidigt få en djupare förståelse för hur Modda Sörmland har påverkat Sörmland det senaste året, är denna träff för dig. Vi lovar en inspirerande förmiddag fylld med engagerande talare och spännande insikter inom upplevelsebaserat lärande med XR.

  Vi ser fram emot att fira vår första årsdag med dig och diskutera vad som komma skall.

  Anmäl dig senast 27 oktober genom att fylla i din anmälan här.

  Kontakt

  Sofie Sandvik

  Strateg

  Näringsliv och arbetsmarknad

  0721-42 96 00

  tisdag 14 november

  Plats

  Digitalt

  Tid

  12:00 - 13:00

  Programbild

  Träffa en coach, få råd eller utbyt tankar om ditt företagande

  Under innovationsveckan erbjuds du att bli matchad med andra entreprenörer eller med anställda coacher och rådgivare inom innovationsystemet.

  För att bäst kunna matcha ihop dig med den du har mest nytta av att träffa, behöver vi lite mer information.

  Kontakta

  Niklas Sikström, niklas@seekgrowth.se 

  Till bokningen

  Fyll i formuläret och tryck på sänd så tar du ett steg närmare din nya framtid. 

   

  Boka  coachning

Uppdaterad 18 oktober 2023