Boka redan nu in 14 till 18 november för Sörmlands Innovationsvecka 2022.

Publicerad 14 september 2022

En fullspäckad vecka inleds om exakt två månader, den 14 november 2022. Så blocka din kalender redan nu så att du kan dra nytta av så mycket som möjligt av vad Sörmlands Innovationsvecka har att erbjuda. Sitter du och ruvar på en innovativ företagsidé? Eller har du redan en verksamhet att utveckla? Ökad innovation och internationell konkurrenskraft är viktigt för att stärka nyföretagande och utveckling av befintliga företag.

Linda Kroon

Strateg

Näringsliv och arbetsmarknad

070-332 76 34

Veckan erbjuder en palett av aktiviteter för alla som vill ha ny kunskap. Veckan är strålande för dig som har idéer för entreprenörskap, nya innovativa affärsmodeller, tillverkningsmetoder och nya produkter. Ämnen som hållbara energieffektiva lösningar för företag, digitaliseringar, innovativ livsmedelsproduktion, stärkt besöksnäring och allt som skapar en trygg och långsiktigt hållbar tillväxt och arbetstillfällen i länet ryms i programmet.

Innovation och utveckling av nya eller förbättrade produkter, tjänster eller processer kan skapa möjligheter för näringslivet att bidra till ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar utveckling på en global marknad. För att skapa dessa möjligheter behövs kontaktytor likt Sörmlands innovationssystem som uppmuntrar till tvärsektoriella möten mellan aktörer, branscher och kompetenser regionalt, nationellt och internationellt. Så håll utkik efter programmet som spikas inom det närmaste.