Mars 20

Regionalt utvecklingsforum – Tillsammans bygger vi ett hållbart Sörmland

Kl. 9.00-12.00

Välkommen till Region Sörmlands regionala utvecklingsforum. Denna gång ses vi digitalt. Temat för detta forum är precis som föregående år den regionala utvecklingsstrategin, Sörmlandsstrategin. Vid förra årets forum fick du ta del av de fem prioriterade inriktningarna. Den 20 mars 2024 dyker vi djupare in i dessa fem prioriterade inriktningar. Vi kommer även att visa på vilket sätt den regionala utvecklingsstrategin är hållbarhetsintegrerad och den regionala tolkningen av hur vi tillsammans ska genomföra Agenda 2030.

Utvecklingen av näringslivet, hälsa, utbildning, arbetsmarknad i länet och ett axplock av inspirerande insatser som olika aktörer har gjort under 2023 finns på agendan. Vi kommer även blicka tillbaka på 2023 och visa vad som hänt sen sist.

Syfte

Vi vill att du lämnar forumet med nya lärdomar, många tankar och idéer om din egen roll och hur ditt arbete kan vara en del av nya lösningar på de utmaningar som Sörmland har som län.

Målgrupp

Forumet är till för dig som arbetar för regionens utvecklingskraft med människan i centrum. Dina frågor kan vara kopplade till exempelvis kompetensförsörjning, samhällsplanering, folkhälsa och näringsliv.

Sista anmälningsdag

18 mars 2024

Mötet är digitalt.

Mer information

Ett utförligt program kommer att presenteras efter årsskiftet. Håll utkik här och på LinkedIn-kontot Region Sörmland - Regional utveckling.

Alina Treijner

Strateg

0766-95 15 45

Anmälan 20 mars

Anmälan 20 mars

Anmälan 20 mars

Uppdaterad 24 november 2023